Citat:
Ništa lično, ali to što si ti napisao ne znači da je opravdano. Zar je za Pakom/Kameleon toliko teško da srede stvar? Možda onda da angažujete nekog ko zna?
|
Naravno da nije opravdano i da je prioritet u resavanju. Ljudi su vec angazovani da se to ponovo postavi.
Citat:
Lurker je svakako u pravu, jedno pismo izvinjenja, sa objašnjenjem gde je i zbog čega bio problem, kao i šta je preduzeto da se to ubuduće ne dogodi i sa molbom da potvrde da žele da budu na listi ukoliko su tamo vašom greškom ne bi bilo na odmet. I da se stvarno ne ponovi.
|
Radi se o manje promila mailova u bazi, te je smatrano da je dovoljno dobro resenje mogucnost da se odjave i da im se blokira mail nego da se svima salje i trazi potvrda. Ovo nije moja odluka, ali se uglavnom slazem sa njom.
Citat:
Nikako ne kriviti mušteriju, to je uvek kontraproduktivno.
|
U kojoj sam poruci krivio bilo koga? Samo sam se cudio stavu da je mnogo lakse pljuvati po svima i svemu, nego podrzati nesto.
Javili su se ljudi sa problemom, kada je uvidjeno, pojavio se covek od krvi i mesa, ostavio kontakte, obecao da ce u razumnom roku biti promenjene i resene neke stvari. Vise od toga, nazalost, nije u mojoj moci/nadleznosti.