Citat:
Originalno napisao bluesman
I ja iz principa odbijam da se odjavim sa neke liste na koju se nikada nisam prijavio. To što ima link za odjavu je vaša stvar - onaj ko me je prijavio - neka me odjavi. Ovo nema veze sa ovim domenima jer ne dobijam spam od njih, ovo je generalno za sve.
Ja razumem da je neko uzeo da sredi situacija i cenim dobru volju ali po preuzimanju to se radi ovako:
TRUNCATE TABLE mailing_lista;
Pa onda ubacuj checkbox-ove i šta god treba da se neki prijavi na listu.
|
Programerska logika

Programeri rade ovakve stvari, menadzeri retko. Ko je u pravu, ne znam. Nisam ni programer ni menadzer. Moje je da dam misljenje, a na mojim nadredjenima je da ga prihvate ili odbiju.
Citat:
S druge strane je problem utiska koji odaje Kameleon, pa i ti kao njegov predstavnik.
|
A utisak je? Da smo probali da reagujemo cim smo saznali? Da smo dali predlog resenja? Da smo odbili jedan predlog resenja, koji je pre svega nepovoljan za 99.99% legitimno prijavljenih. Da smo probali da saznamo odakle adresa u bazi... a da to ne mozemo da ucinimo, posto osoba koja se zali ne zeli da nam dostavi adresu radi provere. Da li je osoba uopste ikada i bila prijavljena?
Citat:
Na kraju, jer je ovo pomalo zamorno
|
Definitivno...