Pogledajte određenu poruku
Staro 25. 08. 2009.   #9
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Prvo treba da znaš kome ćeš to da prodaješ, da li će oni kojima to planiraš da prodaš moći da kupe, kako ćeš da prodaješ, koja ti je projekcija zarade i da li možeš da ponudiš nešto specijalno pa da ih nagovoriš da kupuju kod tebe. Ako odgovoriš na ta pitanja - odgovorićeš i na pitanje iz ove teme.

Nije dovoljno reći "u srbiji nema online parfimerija - hajde da napravimo jednu". Za to što ih nema može da postoji dobar razlog, a možda i ne postoji. Zato treba prvo malo da istražiš šta, ko, gde i kako, pa onda sa tim parametrima da donosiš odluku. Odlučivanje na osnovu jednog kriterijuma "ima ili nema dovoljno" nije dobra odluka i svodi se na igru na sreću. Ako voliš tako - ni to nije problem.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat