Pogledajte određenu poruku
Staro 12. 10. 2009.   #38
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Pa to je sada stvar ličnog ukusa, tebi je tenis super - meni je ultra dosadan, ne samo da ga gledam nego i da ga igram (zato sam i prestao rekreativno da ga igram). Košarka jeste dinamičnija ali kada imaš 150-180 koševa na utakmici, prvo što većinom svi liče jedan na drugi, akcije su jako slične, s vremena na vreme pojavi se neki Jordan koji odmah posaje bog jer je razbio šablone i uneo neka "iznenađenja" u igri, ali to je ipak samo to.

Slično je i sa odbojkom a za vaterpolo ne mogu ni da komentarišem pošto ne shvatam igru u kojoj sudija svira nešto, nemaš pojma ni šta je svirao ni zašto. Osim ako nisi "navijač" pa se foliraš da razumeš, kladim se da 90% ovih koji se kunu u vaterpolo nemaju pojma ni šta gledaju. Ja nekako ne mogu da gotivim sport koji i pored truda ne mogu da razumem.

Fudbal je daleko jedostavnija igra, sve se vidi i ima milion kombinacija, raznovrsniji je. Slažem se da ima dosadnih utakmica, ali da li postoji nešto dosadnije od teniskog meča u kojem igra na primer Karlović i svaki poen se završava u jedan ili dva poteza: asom, autom ili returnom.

Kao što rekoh, tako ja razmišljam, očigledno i puno drugih... to je ipak samo stvar ukusa.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat
"Hvala" bluesman za poruku: