Pogledajte određenu poruku
Staro 17. 10. 2009.   #56
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Vidi ga ovaj miki maus (moram, bode mi oči avatar) sa svojom ekonomikom

I pored tih "100 eur sajt" ponuda ne verujem da su se polomili da se jave. Nije uopšte u tome problem niti će cena da odredi da li će biti posla ili ne. Svako tržište ima svoje cene i svoje mušterije. Ko hoće sajt za 100 eur - dobiće sajt koji toliko i vredi. Ko hoće da radi ozbiljno - platiće koliko treba.

Taj koji hoće da radi ozbiljno sigurno zna koliko košta ozbiljan sajt, a ako i pored toga hoće ozbiljan sajt za 100 eur, onda bolje i da ne radiš sa takvima, prepusti ga ovima sa FB.

Opet, nije valjda da je neko mislio da će zbog ovoga što je dotični lupio cifru od jednom da počnu da zarađuju više? Ionako ne možeš da "uteraš" da naplatiš ni 500 eur, šta ćeš da im kažeš "evo Vesa radi za 30K"? "- Pa ne radim ja sa njim nego sa tobom, da sam hteo da dam 30k otišao bih kod njega"
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat
"Hvala" bluesman za poruku: