Citat:
Originalno napisao martinluter
Mileusna, nisam ovu temu podigao da bih pravio zajebanciju, nego sam mislio da ulozim ustedjevinu u nesto, a internet mi je nekako buducnost, a i volim da sam stalno na netu, pa i da "radim" ako treba, tako da sam hteo da poklopim zadovoljsto i posao
|
Slažem se sa bluesmanom da si malo korigovao razmišljanja.
Nije nemoguće "uložiti" novac na net, ali ne tako kako ti zamišljaš, da platiš nekom nešto da ti napravi i to tebi donosi neki zaradu, tako ne može, tj. čisto sumnjam, jer čim nema entuzujazma i elana bar sa jedne strane, tvoje ili onog ko će to da radi, takav projekat ne može da uspe.
Ako već želiš da "uložiš" u net a da ne radiš, bar ne puno, onda treba da nađeš stranu sa kojom se dopunjuješ, a to je neko ko ima ideju, znanje, želju i volju da pokrene neki servis ali nema novca. Ti bi bio investitor, on bi radio na sajtu i takve kombinacije imaju šanse da uspeju, čak je takav model nešto što preovlađuje u svetu kada je Internet biznis u pitanju, doduše na malo višem nivou od 5-6.000
No, one way or another, teško da neko može nešto da "garantuje". Svaka investicija sa sobom vuče i određene rizike, ali i potencijalnu dobit.