Tema: kaspersky.rs
Pogledajte određenu poruku
Staro 13. 11. 2009.   #7
Gargoyle
old school
Professional
 
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Poruke: 372
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
Gargoyle će postati "faca" uskoro
Default

Izvini ali ovo je bilo krajnje bezobrazno i nemoralno. Čovek je podelio s nama (i s tobom) neku informaciju, a ti si informaciju bez pardona zloupotrebio i ladno ga zajebao.

Mislio sam da je ovaj forum kolegijalno mesto gde se razgovara na ravnopravnoj bazi, a ispade da "kolege" samo vrebaju i čekaju kako kome da preotmu i uteraju. Znači ja sada kada učestvujem na ovom forumu i kada sutra u dobroj nameri ostavim post i podelim nešto sa Vama, mogu da očekujem ovakav isti tretman?

Nije tvoje da "učiš ljude na teži način". Nije tvoje da brineš da li bi bio ili ne bi bio pokrenut postupak arbitraže. Nije tvoje da kao dobar samarićanin vraćaš domene trećim licima. Ovo je klasičan bezobrazluk i nekolegijalno ponašanje (blago rečeno).

Razočaran sam postupkom. Hoćeš sutra sesti sa ovim čovekom za isti sto na npr. OpenCoffee sastanku? U istoj smo branši, možeš sutra da radiš sa njime u istoj firmi. I šta ti je ovo trebalo? Veliki minus za tebe lično, za sve koji podržavaju ovaj postupak, i za renome celog ovog foruma.

Pozivam te da vratiš čoveku domen.
Gargoyle je offline  
5 članova zahvaljuje Gargoyle za poruku: