Pogledajte određenu poruku
Staro 20. 02. 2006.   #41
STELLANOVA
expert
Master
 
Avatar STELLANOVA
 
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Lokacija: EU
Poruke: 609
Hvala: 47
51 "Hvala" u 37 poruka
STELLANOVA će postati "faca" uskoro
Pošaljite ICQ poruku za STELLANOVA Pošaljite poruku preko AIM za STELLANOVA Pošaljite poruku preko MSN za STELLANOVA
Default

Problem je sto Vi poistovecujete gradivo sa imenom predmeta. Jednostavno sve primere koje ste naveli potkrepljujete tako sto kazete Matematika 2, ili Marketing ili nesto slicno. Gradivo nije isto sto i ime predmeta, to valjda kao profesor znate.

Citat:
ali buduće Visoke stručne škole koje dobiju akreditaciju propisaće pravila po kojima će priznati trogodišnje diplome koje su ranije izdavale. Svi oni koji se budu eventualno našli u nekom "glibu" zbog promene Zakona sigurno će naći svoje rešenje, ako budu aktivni. Kada se "kola na ovakav način prelamaju", studenti uvek prosperiraju... Videćete.
A na osnovu cega ce ih priznati? Samo da Vas podsetim jednog pravila koje kaze sledece, sva podakta koja proizilaze iz nekog zakona moraju da budu u skladu sa istim. Objasnite mi molim Vas kako ce necija diploma koja je stecena na osnovu programa koji nije dobio akreditaciju postati diploma koja se dodeljuje kao rezultat polozenih predmeta koji su bili predmet akreditacije i koji su istu dobili.

Citat:
Šta nije ozvaničeno ni jednim dokumentom? Specijalističke studije? To sam objasnio u ranijim postovima (Specijalističke studije imate i u prethodnom i u aktuelnom Zakonu).
Nije ozvaniceno da ce te specijalisticke studije biti akreditovane kao validne po novom zakonu.

Citat:
Da li vi "legalistički" pokušavate da osporite kredibilitet Nastavno-naučnog veća FTN-a koji je na regularan način formirao Specijalističke studije iz E-poslovanja?
Nikako, samo zelim da imam neku garanciju da su te studije po novom zakonu. Kao sto znate stari zakon je prestao da vazi, sto znaci da svake nove studije moraju da budu u skladu sa sadasnjim zakonom, kako FTN jos nije dobio akreditaciju svake nove studije koje isti fakultet osniva pravno ne mogu biti validne sve dok isti nedobije akreditaciju za rad.

Citat:
Ili je to opet priča o studentima sa trogodišnjih studija koji mogu da upišu Specijalističke? To sam objasnio ranije..
To je posebna prica van svega ovoga, jer se svezno vrzi diskriminacija studenata.
STELLANOVA je offline   Odgovorite uz citat