Pogledajte određenu poruku
Staro 21. 02. 2006.   #46
MilanM
novi član

Datum učlanjenja: 21.02.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
MilanM is on a distinguished road

Pozdrav ljudi vrlo interesantna rasprava, evo ja sam prosle nedelje zavrsio sa poslednjim ispitom na Ekonomskom fakultetu i zainteresovan sam za ove specijalisticke studije, posebno za e-bankarstvo jer mislim da je to nesto sto dolazi u buducnosti.
Elem, htedoh reci nesto na gornju raspravu. Zavrsio sam ekonomiju u Novom Sadu i pizdim sto ce mi na diplomi pisati Ekonomski fakultet-Subotica jer je razlika izmedju studija u Ns i Su ogromna, verujte mi na rec u Ns je daleko teze.
A jos vise popizdim kada mi neko dodje sa vise ekonomske i pocne da filozofira, ljudi moji tamo se polazu ispiti na mnogobrojne nacina a najmanje na to da se uci. Ovo ne pricam samo na osnovu cuo sam vec znam ljude koje tu istu srednju ekononsku zavrse na svakakvo muvanje i onda stellanova kaze kako na toj visoj imate 20 ispita ili koliko vec nije bitno od kojih su su svakave nebuloze. VOleo bih da svako od tih studenata sa vise dodje na ekonomski ovde u ns i da polaze recimo Poslovne Finansije kod Vunjaka, Osiguranje kod Ostojica, ili neke slicne predmete..
Zato molim vas nemojte filozofirati, ja priznajem da sam ucio svakakve nebuloze ali sta mogu kad je takav bio program, i opet se ne bih menjao za bk fakultete i ostale izmisljotine... koji ne znaju sta je SWOT analiza sta je 4P itd....

Edit:
Mislim da je kljucno ovde kvalitet ovih specijalistickih studija, i to ne dal ce biti priznato ili ne vec sami kvalitet koliko ce ti ljudi biti spremni da rade nakon zavrsenih studija. Licno nikada nisam sumnjao u drzavne fakultete posebno ne na FTN (cesto mi je padalo na pamet da promenim fakultet) i stellanova sta da kazu mnogi koji su zavrsili privatne fakultete koji su nikli kao pecurke posle kise??

Poslednja izmena od MilanM : 21. 02. 2006. u 17:04.
MilanM je offline   Odgovorite uz citat