Pogledajte određenu poruku
Staro 30. 11. 2009.   #18
oksite
Damir Trninic
Expert
 
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Poruke: 463
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
oksite će postati "faca" uskoro
Default

Citat:
Originalno napisao bluesman Pogledajte poruku
Trezveno i objektivno odlučivati o svemu, možda čak uključiti i konsultantske usluge prijatelja iz inostranstva, može da se ispostavi da se ono što mi mislimo da je bitno pokaže kao totalno nebitno iz ugla prosečnog stranca, i obrnuto.
Mislim da ako se ovako postave stvari u samoj osnovi, da ce biti velikih problema. Prvo, osnovna stvar je da treba biti istinit i iskren, to je jedini put da se nesto napravi. Drugo, mi smo toliko slicni, recimo evropske nacije i nasa nacija. Zato se ne treba pitati sta bi moglo prosecnom strancu da bude bitno a sta ne. Jednostavno se zapitajte sta bi vi voleli da znate o nekom drugom narodu, znaci, koji fakti, koje well-known specificnosti, malo off-the-beaten-track, itd. Mi imamo tu potrebu, to mora da je u genima, da predstavimo Srbiju kao nesto zaista specificno i "totalno drukcije od drugih", ali to je tako daleko od istine. Definisimo nasa interesovanja i "forme" zelje za upoznavanjem drugih nacija, i onda to "prevedimo" u odgovore o nasoj zemlji.

Ideja za jedan video spot za YT kanal - kamera ulazi u razred, ono sa ramena, sto nizi razred, to bolje, i prilazi stolu oko kog su se okupili klinci i onda igra pogadjanja glavnih gradova zemalja, pokazivanje na mapi, itd., i onda kao klinci se smeju, zavrsavaju igru, odlaze od stola, jedan od klinaca zatvara atlas, i na poslednjoj strani, logo i link ka sajtu ovog projekta. Znaci, nista pretenciozno, samo slatka deca i ono u cemu smo dobri.
__________________
dooConsult

Poslednja izmena od oksite : 30. 11. 2009. u 11:59.
oksite je offline   Odgovorite uz citat