Pogledajte određenu poruku
Staro 22. 02. 2006.   #56
STELLANOVA
expert
Master
 
Avatar STELLANOVA
 
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Lokacija: EU
Poruke: 609
Hvala: 47
51 "Hvala" u 37 poruka
STELLANOVA će postati "faca" uskoro
Pošaljite ICQ poruku za STELLANOVA Pošaljite poruku preko AIM za STELLANOVA Pošaljite poruku preko MSN za STELLANOVA
Default

Citat:
Zato sto je moguce da neko kaze Puj pike ne vazi BK univerzitet ima propust iz nekog X razloga i time dovede u pitanje sve njihove diplome.
E vidis ovo nije moguce jer je upravo drzava odobrila rad BK univerziteta, znaci ako je negde greska kriva je drava a ne BK univerzitet.
Citat:
I molio bih te ali molio da mi ne pricas o BK fakultetu gde pisu seminarske radove na temu knjige Og Mandino "Najveci trgovac na svetu" dzepno izdanje.. da ne govorim o polaganju ispita sa cirka spremanjem 2 dana itd...
Ali ta diploma sasvim lepo sljaka na zapadu, cak sta vise priznaje je i ijendao od najboljih fakulteta za menadzment i ekonomiju Bocconi. Raspitaj se kakvu reputaciju ima Bocconi u MIlanu pa onda to povezi sa tim da su svi ispiti sa Bk univerziteta priznati tamo pa onda dodaj jos i cinjenicu da vecina ispita sa Ekonomskog fakulteta nije upotpunosti priznata i dobices lepu sliku o tome koliko je neki faklutet priznat i postovan u svetu.

Citat:
Ne znam da li uspevam da dovoljno razumljivo da objasnim, ali Specijalističke jednogodišnje postdiplomske studije se ozvaničavaju na samom fakultetu, i po starom i po novom Zakonu, odnosno podzakonskim aktima (ovo sam već ranije pisao, pratite malo).
Pratim ja Vas ali izgleda da Vi necete da prihvatite cinjenicu da u ovom momentu kada FTN jos nema akreditaciju za rad po novom zakonu svako otvaranje novih smerova i dodatnih studija (specijalisticke, magistarske...) ne moze biti po novom zakonu, takodje onaj koji zavrsi te specijalisticke studije nece biti obuhvacen nekim stvarima iz novog zakona, samim tim, gore navedenim, uslov za upis gde se zahtevaju 3 godine na nekoj visoj skoli jeste cista diskriminacija i da je ovo pravna drzava FTN bi jako lako mogao da bude tuzen jer po zakonu jos nepostoje trogodisnje studije na visim skolama sve dok ta visa skola nedobije akreditaciju. Slucaj gde su neke skole uvele trecu godinu bez ikakvog zakonskog utemeljenja jeste njihov problem i on nikako netreba da bude sredstvo za diskriminaciju i onemogucavanje studiranja tj. pohadjanja specijalistickih studija ljudima koji su zavrsili dvogodisnje vise skole.
Ovo sto se radi je cist vid jeftine trgovine i pokusaj prikupljanja sto veceg broja studenata.

Citat:
FTN je inače, za vašu informaciju najveći državni fakultet u Srbiji sa 9.500 studenata. Verovali vi ili ne, to je veoma ozbiljna institucija.
Uopste nije potrebno da me informisete sta je FTN i koliko ima studenata. Svi ti podaci daju jos jednu vecu tezinu svemu ovome jer jedan takav fakultet ne bi trebalo sebi da dozvoljava ovako jeftino gubljenje reputacije. Zaista mi nikako nije jasno zasto se nesaceka akreditacija i zasto se sa svim ovom juri grlom u jagode...

Citat:
A vaši navodi o prevari i krađi u svojstvu su ovdašnjih poznatih vokabulara sindikalno-politikantskog tipa. Zato, ako hoćete da pričate "legalistički" uzdržite se od paušalnih komentara.
Svi ti komentari su u svojstvu odbrane vladavine prava i jednakosti svih studenata, a Vi kao profesor bi trebalo bas da se zalazete za ista...ali koliko vidim nije Vam bas nesto stalo do toga...
STELLANOVA je offline   Odgovorite uz citat