naime posedujemo
grafikum .com domen, koji predstavlja kao neki adresar graficke struke, to je moze se reci neki projekat sa fakulteta,
apsolutno nista posebno.
e sad kod nas ima firma sa istim nazivom, koja je uvoznik grafickih masina, i kojoj se sad ne svidja sto se .com domen koristi kako se koristi.
domen je bio slobodan, ovo je druga godina kako ga posedujemo, jedno vreme smo hteli i da ga prodamo, no posto nismo, ipak smo odlucili da "parkiramo" taj nas projekat tu gde jeste. Danas sam cuo da smo indirektno kontaktirani (ja licno nisam) i da nam
potencijalno preti tuzba, sto koristimo njihov tm, i sto smo u istoj industriji.
Nije mi mnogo stalo do tog domena, ... ali eto opet sam ulozio neko svoje vreme u to i jednostavno ne zelim da ga predam ikome bez nadohnade.
Interesuje me Vase misljenje, i saveti. Sajt se hostuje na DH, i samim tim server nije u Srbiji.
Ne razumem se u ovo i voleo bih da mi neko objasni. Ali smatram da imam apsolutno pravo na domen.
Vidim da su se za .rs domene spominjale arbitraze i slicno, ... kako to u ovom slucaju ide.