Pogledajte određenu poruku
Staro 06. 02. 2010.   #1
ivanhoe
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot

Datum učlanjenja: 18.10.2005
Hvala: 104
2.344 "Hvala" u 583 poruka
ivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svima
Pošaljite poruku preko Skype™ za ivanhoe
Default potrebni partneri za outsource

Povremeno se, kao sto je trenutno slucaj, nadjem zatrpan projektima, pa bih voleo da uspostavim kontakt sa zainteresovanim pojedinicima ili timovima kojima bih, kad se ukaze prilika, mogao da outsourcujem projekte ili delove projekata, po dogovoru. Obim i vrsta posla naravno zavise od toga sta meni stigne, a ni vi ne bi bili u bilo kakvoj obavezi prema meni, cisto zelim da skupim odredjeni broj kontakata koje mogu da cimam kad mi zatreba neko da uskoci.

Profil poslova je:
- web design
- html/css kodiranje, javascript, Smarty, WP teme
- php/mysql programiranje (LAMP okruzenje), apache i mysql admininstracija, high performance setupi i sl.

Idealno bi bilo da ta osoba ili tim moze da pokrije sto vise od navedenih oblasti (znaci nije obavezno sve navedeno, ali je svakako zgodno sto vise), tako da kad zatreba, moze da iznese ceo projekat samostalno, mada moze i varijanta samo front-end, ili samo back-end, ili vec bilo koja kombinacija koja mislite da ima smisla.

Ja nemam vremena za bejbisitovanje, tako da molim da mi se javljaju samo ozbiljni ljudi sa dovoljno iskustva da samostalno mogu da zavrse dobijene taskove. Bitan je kvalitet rada i postovanje dogovorenih rokova, a za sve ostalo mozemo da se dogovorimo.

Tako da ako ste zaintersovani za freelace saradnju tog tipa, slobodno mi posaljite svoje kontakte, reference i kratak opis za koji vid saradnje ste zainteresovani, jer mislim da nam svima ide u korist da uspostavimo sto vise medjusobnih kontakata.

Moj kontakt: dpt <pa onda @> dilber . info