Pogledajte određenu poruku
Staro 08. 03. 2010.   #62
mileusna
Super Moderator
Knowledge base
 
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Lokacija: Kragujevac
Poruke: 1.878
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
mileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobar
Default

Ne znam koliko je pametno da ovo prenosim jer je opet Blic saznao iz "izvora bliskih istrazi" al ajde:

Citat:
Isti čovek smislio SMS licitaciju i prevaru

Organizator grupe koja se sumnjiči da je prevarom dobila četiri stana i 56 automobila od SMS nagradnih igra, autor je prvobitnog računarskog programa za licitacije koje su emitovane na najmanje dve televizije, a u kojima je dobitnik osoba koja pošalje najmanju jedinstvenu ponudu, piše beogradski "Blic“.

"On je bio prvi provajder igre u Srbiji, tako što je osmislio softver preko kojeg su izvlačeni dobitnici i prvi je zakupio brojeve kod operatera mobilne telefonije na koji su igrači mogli da pošalju SMS ponude. Igra je prvo počela u "Grand produkciji“, a kasnije ju je preuzela i Državna lutrija Srbije. Organizator grupe je u međuvremenu ispao iz posla, ali je zato svoje znanje o računarima i samoj igri iskoristio da nelegalno dođe do dobitaka“ rekao je za "Blic“ izvor blizak istrazi.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/179...agradnu-igru--
mileusna je offline   Odgovorite uz citat