Pogledajte određenu poruku
Staro 29. 03. 2010.   #20
oksite
Damir Trninic
Expert
 
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Poruke: 463
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
oksite će postati "faca" uskoro
Default

http://www.ecdlcentar.com/forum/viewtopic.php?t=46205

Citat:
Zauzmite dobro mesto
Mnoge konferencije su veoma popunjene tako da se preporučuje da uđete u salu nekoliko minuta ili čak desetina minuta ranije. Takođe, važno je zauzeti dobro mesto i praktično ravnih leđa, bez prekrštanja nogu, sedeti.
Imam ja bolji savet za kicmu - da se stoji tokom predavanja. Ipak, ima jedan problem ovde, da bi ste stajali a pritom ne izgledali cudno okolini koja sedi, morate biti predavac. Ali tu bi vec dosli do Jedi saveta za profil predsednika i clanova "nasih" udruzenja, tako da bih se ja ovde lagano zaustavio.

...ili, mozda, jos malo u leru, pa da stanem:

Citat:
Ponesite ogroman broj poslovnih kartica
Ukoliko nekim slučajem zaboravite, obavezno se vratite u firmu/kući kako biste poneli svoje poslovne kartice. Poslovne ili visit-kartice najvažniji su deo opreme prilikom prisustvovanja konferencijama.
Pisac ne daje savet nama koji idemo na konferencije u inostranstvo (da, ipak Jedi savet, strucne konferencije postoje i u inostranstvu i treba ih preferirati, cesto je bolje zezanje nego na sajmovima naoruzanja u Zanzibaru), sta da radimo ako nemamo kompanijski zrakomlat kao SDPR, da li da u tom zeznutom trenutku ipak ostanemo i slusamo predavanja, zbog kojih smo i dosli.
__________________
dooConsult

Poslednja izmena od nixa : 11. 04. 2010. u 01:34.
oksite je offline   Odgovorite uz citat