Pogledajte određenu poruku
Staro 02. 04. 2010.   #27
3banchi
branislav mandic mando
Wrote a book
 
Avatar 3banchi
 
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Lokacija: NS
Poruke: 1.241
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
3banchi ima spektakularnu auru3banchi ima spektakularnu auru3banchi ima spektakularnu auru3banchi ima spektakularnu auru3banchi ima spektakularnu auru
Default

U Parizu ce biti na delu fenomen tvrdih utakmica i ko svoju igru prilagodi takvom tipu utakmice bice u blagoj prednosti. Inace u takvim situacijama su sanse lapo/lapo. Konkretno u duelu Partizana sa Olimpiakosom nece presudnu ulogu imati individualni kvalitet igraca koji je na strani grka, nego snazna obrana i dugacka klupa.
U takvim utakmicama je tesko ocekivati da ce neki od igraca blesnuti sa nekim ucinkom od preko 20 poena, 15-tak maksimalno

Upravo za ovo poslednje je Dule pravi majstor...neverovatno ceste izmene i bukvalno pravljenje petorke za svaki napad i za svaku odbranu, prema situaciji.
Sve druge jace ekipe u Evroligi u svojim redovima imaju izrazite zvezde, i kad one podbace, podbacuje ceo tim.
Prednost Partizana je upravo to sto nema "zvezdu" i uvek se nadje neko ko ce prelomiti utakmicu kao Kecman u Tel Avivu ili Bo u BG.

Mene je sinos najvise impresioniralo sto je Partizan uspeo da izvuce zadnju cetvrtinu sa 3 kljucna igraca sa po 4 licne greske (Bozic, Kecman, Maric) i Veseli koji je 4. zaradio bukvalno u prvom napadu zadnje cetvrtine. I to sve u tako tvrdoj utakmici.
__________________
...
Ej, živote, teško ovo jebote,
mani me se živote, ti ga nabijem!
3banchi je offline   Odgovorite uz citat