Pogledajte određenu poruku
Staro 04. 04. 2010.   #30
buksula
expert
Expert
 
Datum učlanjenja: 03.05.2007
Poruke: 568
Hvala: 40
51 "Hvala" u 30 poruka
buksula is on a distinguished road
Default

Citat:
Originalno napisao 3banchi Pogledajte poruku
U Parizu ce biti na delu fenomen tvrdih utakmica i ko svoju igru prilagodi takvom tipu utakmice bice u blagoj prednosti. Inace u takvim situacijama su sanse lapo/lapo. Konkretno u duelu Partizana sa Olimpiakosom nece presudnu ulogu imati individualni kvalitet igraca koji je na strani grka, nego snazna obrana i dugacka klupa.
Koliko vidim iz statistika iz medjusobnih duela - u prvom je bila pobeda zahvaljujuci skoku u napadu (40 - 32) ali je i dalje prednost u tom mecu bila u tome sto su igraci partizana mnogo vise gubili lopte.

U drugom mecu je olimpijakos pobedio zahvaljujuci losem skoku partizana i stvarno velikom broju izgubljenih lopti partizana - cak 22 naspram 11 i losem skoku - tj nedostatku Marica. Dobra vest je sto je partizan dosta napredovao u ovom segmentu i smanjio prosecan broj izgubljenih lopti.


Brine me sto ce ovo manje vise biti turnir na domacem terenu za grke - info jer su oni kupili najvise karata - verovatno je da ce i spanci navijati za olimpijakos tj oni ce imati 7-8 000 navijaca a partizan najvise 1000 i to ako nadju karte preko veze jer su preskupe za nase uslove: cene

Medjutim ako odrade svojih standardnih 40 skokova i svedu broj izgubljenih lopti na 10-tak imaju velike sanse. Janakis je legenda i dobar trener ali ako je utakmica poen za poen slazem se oni nemaju nikakve sanse protiv Duleta Vujosevica.

Velika prednost je i u tome sto Olimpijakos nece igrati divljacku kosarku - mozda ce praviti faulove ali sigurno nece udarati iz sve snage laktovima ko sto su radili svi igraci Makabija.
buksula je offline   Odgovorite uz citat