Pogledajte određenu poruku
Staro 15. 04. 2010.   #1
trazimcuruzabrak
profesionalac
Professional
 
Datum učlanjenja: 15.06.2007
Poruke: 209
Hvala: 0
50 "Hvala" u 9 poruka
trazimcuruzabrak is on a distinguished road
Default Uzurpacija wikipedije

Imam jedan sajt koji je izuzetno dobar HTML, PHP, CSS i JavaScript tutorijal. Danas sam nesto trazio po internetu i naleteo na wikipedijinu stranicu o HTML na bosanskom. Kad tamo pri kraju teksta pogledam a ono nekoliko linka koji ne rade, kao i nekoliko linkova koji vode do stranica koje nemaju veze sa tematikom. Uznem ja i resim da uredim taj tekst. Naravno izbacim linkove koji ne rade kao i one koji nisu relevantni. Medjutim resim ja da ubacim i link ka mojoj stranici koja se sveobuhvatno bavi HTML-om misleci da tako doprinosim kvalitetu tom wikipedia clanku obzirom da je i moj sajt na srpskom jeziku a u Bosni je Srpski narod kao sto znamo konstitutivan. Sa jedne strane razmisljao sam da bi posetiocu te wikipedijine stranice jako znacilo da ima putokaz ka sveobuhvatnom HTML tutorijalu, a sa druge strane racunao sam kako dozvoljava admin da se postavljaju nerelevantni linkovi sa temom ovaj moj link bi trebao oberucki da bude prihvacen obzirom da je itekako relevantan.

Medjutim, gle cuda, neki "Toni" uporno brise moju izmenu i pri tome vraca sve kako je bilo pa cak i one linkove koji su nepostojece. Kad on obrise onda ja vratim, pa on obrise i ja vratim i tako se napucavamo.

Moje je pitanje kome da se obratim da onemoguci ovog Tonija da vise vraca nepostojece linkove??? Ok ako i moj link ka mom sajtu ne moze nema problema ali zasigurno tvrdim da i postojanje linkova koji ne rade na wikipedijinim stranicama, kao i oni koji su nerelevantni nije po pravilima wikipedija sto znaci da je to neki uzurpator. Verovatno je vlasnik nekog od sajtova od onih koji su imali tu link ali koji nisu relevantni
__________________
Igrice

Poslednja izmena od trazimcuruzabrak : 15. 04. 2010. u 12:58.
trazimcuruzabrak je offline   Odgovorite uz citat