Citat:
Originalno napisao vidak
OK
Izvinjavam se što sam ti dao pogrešne informacije.
|
Izvinjavam se ako sam te negde necim uvredio,omalovazio ili nesto slicno. 100% Iskreno.
Citat:
Originalno napisao vidak
Objedinjena evidencija pravnih i fizičkih lica je situacija kada te pozovu u poresku upravu pa saznaš da raspolažu informacijama o svim tvojim prihodima po svim računima a onda i saznaš da je najbitnije kako oni tumače zakon a ne kako je tebi interesanto da ga interpretiraš.
|
Da znam da u Narodnoj banci i shodno tome u poreskoj upravi (ali samo po sudskom nalogu) raspolazu sa tim racunima ali kako oni znaju da li si pare dobijao sa individual ili sa bussines adsense accounta? I zasto bi ih bilo briga?
Znam kako ti to tumacis i verovatno i poreska sluzba tumaci na isti nacin ali po meni to bi manje vise trebala da bude samo formalnost da li je individual ili bussines.
Tj svakog jutra se salju podaci svih transakcija koje su izvrsene prethodnog dana iz svih banaka u narodnu banku srbije - takodje banke su duzne da imaju backup podataka nisam siguran koliko dugo moraju ali mislim da ce biti beskonacno zato sto se sve cuva (posle isteka radnog dana) na posebnim magnetnim trakama za backup - bar u bankama za koje ja imam informacije.
Takodje bi nam pomoglo kada bi nam rekao koji to zakon mi na ovaj nacin krsimo. Ili koji pdf iz poreske uprave.