Pogledajte određenu poruku
Staro 24. 06. 2010.   #4
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Citat:
Originalno napisao Dusan Krstic Pogledajte poruku
Ma ljudi to su sve pozeri!
Kad ti neko godinama proigrava tvoje nade, kako onda možeš i dalje da se nadaš.
Jak nam je fudbal ako nam je sreća neophodna.
Trebamo sami sebi da priznamo da se fudbal u Srbiji zadnji put dogodio davne '91.
Mister, sorry ali ovo je tipičan pljuvački komentar čoveka koji se ne razume u fudbal

Kažeš ne treba sreća? Objasni to žabarima, ili recimo Ircima pa čak i Slovencima koji su ispali golom amera u 93 minutu. Objasni to Ivanoviću koji juče šutne sa 3 metra i golmana ni krivog ni dužnog pogodi u ruku.

U svakom sportu treba i sreće, kada imaš dve ravnopravne ekipe, onda samo sreća presuđuje, sreća ili neka glupost (greška).

Kažete imali smo "ludačke sreće" sa nemcima? Voleo bih da mi to neko objasni argumentovano. Sreća je bila što je isključen Klose? Mi smo već za 2 minuta dali gol - dali bi ga i da nije bio isključen, ne može za 2 minuta da se pokaže prednost igrača više. Sreća je vidićeva parada i totalno nepotrebno igranje rukom? Sreća je Stojkovićeva odbrana? Sreća je što se Podolski napalio pa se ispucavao sa svih pozicija i ni jednom nije pogodio okvir gola? Sreća je Jovanovićeva stativa i Žigićev šut glavom preko prečke sa 5 metara? Imalo smo sreće što su nemci pogodili prečku? Ok, to i šta još? Protiv Gane tek nismo imali sreće, da ne pričamo kako su bez šanse dali gol i pobedili iz poklonjenog penala, sve ostalo im je išlo na ruku.

Ako pogledate sve utakmice videćete da je bilo gomila šupačkih golova a šuteri se nisu proslavili, naravno problem je ta lopta. Izgleda da stvarno ne odgovara nikome osim možda FIFA i adidasu. Napravili su plastikaner koji zuji nekontrolisano, to odgovara samo buzdovanima "ko prebaci crkvu igra za selo", i to je napravljeno da bi afrikanci napravili "istorijski uspeh".

Hajde da vidimo ko je prošao u sledeći krug. Da se ne naljuti neko, ali od 8 do sada imamo 5 "buzdovanskih" ekipa koje su se provukle na trčanje i snagu, jer ekipe kao što su Španija, Engleska, Argentina pa mogu slobodno da kažem i mi ne mogu da igraju svoju igru - ne mogu da povežu 4 pasa jer lopta ide kako ona hoće.

Da nije takva lopta siguran sam da bi juče Krasić dao onaj gol kada je izašao sam pred golmana, siguran sam da bi Žigić zabo bar jedan od ona 2 glavom sa 5-6 metara ... da ne bude da mi je "kriva lopta", nije .. kako svima, tako i nama. Ali sve su to elementi koji utiču na krajnji rezultat. A jedan od elemenata je i sportska sreća.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat
2 članova zahvaljuje bluesman za poruku: