Pogledajte određenu poruku
Staro 26. 06. 2010.   #277
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Sećam se kada smo igrali sa onim bubamarama, kada je vlažan teren, već posle 15 minuta se natopi vodom i teška je kao kamen. Normalni ljudi ne bi ni šutirali pa je sve nešto ćuškaju, a ako nekoga pogodi - ostaju mu "kockice" tetovirane jedno 3-4 sata posle utakmice Ali i takva je letela pravilno, mogao si da kontrolišeš udarac.

Što se tiče ovih testova, ne bih da komentarišem "naučni aspekt" toga, ali ovo sa "robotom u kopačkama koji maše i udara loptu" nema veze sa pravim šutevima

Najbolji test lopte je da daš igračima da treniraju pa ih pitaš posle "kakva je lopta, a?". Oni će ti reći 10 x bolje nego bili kakav robot. E sada, ako je 70% igrača reklo da je lopta sranje, golmani (i to oni najiskusniji) kukali, čak i treneri je pljuvali - to mora da znači više nego "robot test".

A ovo za Safeta Sušića ne bih ni da komentarišem ali me prosto vučeš za jezik Da njemu sada daš ovu loptu i on bi je pljuvao, a to što je on igrao nekada sa krpenjačama - to nema baš nikakve veze sa ovim o čemu pričamo.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat