Pogledajte određenu poruku
Staro 03. 07. 2010.   #33
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Gledao sam utakmicu sa komšijom koji je inače fudbalski trener, a Rajevac mu je (bio) kućni prijatelj. I on kaže da je taj čovek rođen pod srećnom zvezdom, ali kao i sve u životu - kolo sreće se okreće. Gol Gane je, što bi rekli, "ničim izazvan", ali ne možemo tako da gledamo, imali su još nekoliko dobrih šansi da daju gol, tako da je 1 dat gol pravedan. Očigledno imaju problem da daju drugi.

Ono što se desilo Gani u 120. minutu je nešto o čemu svi igrači maštaju. "Zamisli da igraš na svetskom prvenstvu i rešiš utakmicu u poslednjoj sekundi". To je nešto što se igračima ponudi jednom u životu.

Ispalo je da je Suarez spasio Urugvaj od ispadanja, čovek je 2 puta odbranio gol na liniji, drugi put očajnički - rukama. Ne bih se složio da je to nesportski, to je jednostavno očajnički potez. On nije nikoga udario, omalovažavao, vređao ... da bi se to zvalo nesportski potez. To što je uradio ima daleko više smisla nego ono što je uradio Nemanja Vidić.

Da je ovo neka bitka, mogli bi da kažemo da se Surez žrtvovao za svoju zemlju, svesno je "poginuo" da ne bi izgubili bitku. Uradio je to za tim i bez reči napustio teren svestan da je učinio sve što je mogao, čak i najveću žrtvu - penal u 120. minutu.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat