Pogledajte određenu poruku
Staro 09. 03. 2006.   #74
BluesRocker
profesionalac
Professional

Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
BluesRocker is on a distinguished roadBluesRocker is on a distinguished roadBluesRocker is on a distinguished roadBluesRocker is on a distinguished roadBluesRocker is on a distinguished roadBluesRocker is on a distinguished road

Citat:
Originalno napisao igors
Ja sam radio 3 godine posle srednje skole da bih sakupio pare za skolarinu na DRZAVNOM fakultetu - niko ne tera ljude da upisuju nista. Ako ti je skupo ti sedi i kukaj kako je skupo.
I te 3 godine si plaćao porez za sve i svašta od čega su primali plate zaposleni na tom fakultetu. Ako neko hoće da dere studente, neka otvori svoj privatni fakultet, a ne da koristi zgradu koja nije njegova niti plaća zakup, ugled koji je godinama stican, novac iz budžeta koji se odvaja za školovanje da bi svako imao šansu da u ovoj zemlji završi fakultet a ne samo deca lopova.

Upravo i služe državni fakulteti da bi ih upisali oni kojima je sve skupo umesto da sede i kukaju.

Ja lično nikad nisam dao ni dinara za školarinu (osim za ZPU), ali mi smeta da gledam kako šišaju današnje studente, koji se ništa ne bune.

Da ne pomisli neko da imam nešto protiv ovih specijalističkih studija, naprotiv baš mi se sviđaju. Samo je problem što nemam ni vremena ni novca da ih pratim. Što se tiče zvanja, na većini naših fakulteta je to jedino što profesori imaju, tako da mi uopšte nije bitno ko ima koju titulu. Više me nervira činjenica da oni koji imaju znanje teško mogu da dođu do titula.
BluesRocker je offline   Odgovorite uz citat