Pogledajte određenu poruku
Staro 09. 03. 2006.   #75
STELLANOVA
expert
Master

Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 47
51 "Hvala" u 37 poruka
STELLANOVA će postati "faca" uskoro
Pošaljite ICQ poruku za STELLANOVA Pošaljite poruku preko AIM za STELLANOVA Pošaljite poruku preko MSN za STELLANOVA

Citat:
Ako te pitam "zašto da ja verujem da su navedene pojave u potpunosti isključene iz prakse na Zapadu?" kako može da me dočeka odgovor "Zato sto jesu. Da si bio znao bi."???

Pazi, ovo je uvreda. Ne odgovaraš na moje pitanje ... pročitaj još 16 puta i shvati zašto smatram tako. I šta znači ono "Da si bio znao bi" - hoćeš da mi nabiješ kompleks zato što nisam bio pa ne znam ili da istakneš da si ti bio pa zato znaš - a ja opet pitam kako možeš da znaš samo po tom osnovu jer pitam "u potpunosti isključene iz prakse" ... kako možeš da znaš da takva pojava nije moguća? Hajde, makar me prosvetli ako ništa drugo.
Uvreda je samo ono sto shvatis kao uvredu. Rekao sam to jer znam da su iskljucene, a znam jer sam bio tamo i video i procitao njihov zakon o Univerzitetu bar 10 puta. Da, hteo sam da istaknem da sam bio tam pa zato znam. Drzavni univerziteti imaju striktne propise oko toga ko moze da bude predavac. Razlog je prost, sukob interesa, jer jednostavno to su drzavni univerziteti i njih finansira svaki poreski obveznik te zemlje. KOd privatnih fakulteta je skroz druga situacija ali i za njih postoje odredbe u zakonu koje se ticu nastavnog kadra.

Citat:
Prva rečenica je napad na integritet ličnosti a u drugoj pominješ njihovo uvažavanje ... ništa posebno, ali takav jezik je otrovan.
Uvazavm ja njihovo znanje i postujem to ali trebalo bi da se raspitas sta je sve potrebno da bi bio predavac na fakultetu...

Citat:
Konačno, mogao bi da i po tom pitanju makar ne ostaneš nedorečen - da li MISLIŠ ili ZNAŠ da postoje adekvatniji ljudi? Ako samo MISLIŠ, onda nagađaš i praviš flame. Ako ZNAŠ, onda možeš i da imenuješ koji su to ljudi.
Jednostavno sam to stavio u kontekst pitanja. Znaci, recenica bi za one koji ne mogu bez predrasuda da citaju moje postove glasila ovako: "Da li je to najbolje sto FTN moze da prikaze polaznicima specijalistickih studija?"
STELLANOVA je offline   Odgovorite uz citat