Citat:
Hahaha, sedis i cekas da te pozovu na intervju..
Ti i jos trojica ste jedini koji su aplicirali za taj posao, sigurno Ne racunamo jos 200 ostalih u prva dva-tri dana. I svi su takodje "nalickali" svoj rezime do besvesti.. A jos ako uzmemo u obzir okolnost da mozda nemas iskustvo, onda ce tek da te pozovu.
Ne znas o cemu pricas.
|
Ja ne znam o cemu ti pricas, o kakvom to nacinu za pronalazenje posla pricas ako on nije onakav kao sto sam napisao iznad.
Znas, u ozbiljnijim firmama postoje odeljenja HR-a koje vode racuna o tome ko ce biti pozvan na intervju a ko nece. Uoste nevidim smisao u "uvlacenju u dupe" kroz telefonske pozive i slicne stvari, cak sta vise smatram da je to kontraproduktivno.
Posto vidim da nepratis desavanja u vezi sa HR-a i trendovima u svetu samo bih ti spomenuo da su kadrovi bez iskustva a sa dobrim fakultetskim obrazovanjem veoma trazeni iz prostog razloga sto se njihovim zaposljavanjem i oblikovanjem stvara kod istih osecaj privrzenosti i pripadnosti firmi koja tako postupa sa svojim radnicima. Svaka fimra koja misli na svoju buducnost ce pre zaposliti nekoga ko je bio brilijantan na studijama a nema iskustva nego nekoga ko ima mnogo iskustva a dosta je stariji. Dobar i lojalan radnik se nedobija na tacni kroz konkurs za posao u dnevnim novinama, on se stvara vremenom.