Pogledajte određenu poruku
Staro 17. 08. 2010.   #21
mileusna
Super Moderator
Knowledge base
 
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Lokacija: Kragujevac
Poruke: 1.878
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
mileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobar
Default

Ovo nije affiliate već reseller. Da je affiliate, Extreme bi prodao licencu kupcu a Stecko bi dobio procenat. Kod resellera je stvar drugačija i poenta je da sa kupcem komunicira reseller i da se usluge/proizvodi kupuju od resellera, dok se dobavljač trudi da radi "iz senke" a da reseller gradi svoju prodajnu mrežu.

Čak treba da bude u interesu dobavljača da sve ide preko resellera jer poenta i jeste da reseller svojim resursima širi prodajnu mrežu kao i da preuzme na sebe veći deo komunikacije sa klijentom što dobavljaču štedi vreme i novac.

Ovo je totalno bespotreban mail po meni koji samo dovodi u zabludu krajnjeg kupca jer njega savršeno ne zanima ko je generalni distributer ESET-a. On zna koji AV koristi i kod koga ga je kupio, ostale karike u lancu ga ne zanimaju. A to da će pretplata uskoro da mu istekne, na to ga upozorava i sam AV program instaliran na računaru, pa ne vidim koja je svrha da Extreme dodatno šalje neke mailove?!
mileusna je offline   Odgovorite uz citat
"Hvala" mileusna za poruku: