Pogledajte određenu poruku
Staro 20. 08. 2010.   #19
Dzordz
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
 
Avatar Dzordz
 
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Lokacija: Brno
Poruke: 1.113
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
Dzordz is on a distinguished roadDzordz is on a distinguished road
Default

Nikad ja nisam rekao da sam nezamenjljiv, i naveo sam da sam i bio otpusten zbog takvog ponasanja. Da se razumemo, da mi se radi o glavi i stomaku cutao bih i radio ali posto imam cv/znanje/umem da se prodam onda ne moram tako.

Nemam decu ali imam porodicu kojoj svaki mesec treba da saljem pare, mozda nije isto ali ne zivim i ne radim samo za sebe ako si na to ciljao, zato sam i otisao preko.

Ja na letovanju sam bio '90 pa onda '00 a na zimovanju samo sa izvidjacima po Fruskoj Gori i dva puta u Srbiji, tako da te price 2 letovanja, zimovanja su za mene luksuz a ne komotan zivot.

Trenutno radim na vrlo vidljivom mestu, i moram vrlo pazljivo i naporno da radim da bih obezbedio svoju zadnjicu od problema, ali radim ozbiljno i vredno i za sada me trpe.

[Disclaimer]
Cudna stvar koja me je ovde (AT&T Ceska) zatekla jeste da ne mogu tek tako da te otpuste ako ne ukakis previse nego moraju neke "warning letter" da salju. Posto nisam dobio ni jedan racunam da su zadovoljni
[/Disclaimer]

Edit:
Da se nadovezem na ovo $500 na sat, postoji overtime. $/h x odredjeni mnozilac, znam da zvuci ko fantazija ali sve zavisi kako se postavis.

Poslednja izmena od Dzordz : 20. 08. 2010. u 14:45.
Dzordz je offline   Odgovorite uz citat
"Hvala" Dzordz za poruku: