Pogledajte određenu poruku
Staro 26. 08. 2010.   #11
mangia
Pukovnik u penziji
Grand Master

Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 209
585 "Hvala" u 137 poruka
mangia će postati "faca" uskoromangia će postati "faca" uskoromangia će postati "faca" uskoromangia će postati "faca" uskoromangia će postati "faca" uskoromangia će postati "faca" uskoro
Pošaljite poruku preko MSN za mangia Pošaljite poruku preko Skype™ za mangia

Evo jedan primjer da su i Amerikanci glupi kao tocilo

Prije više od 2 mjeseca iskopam preko Google-a prodavnicu sa el. komponentama. Jedva sam našao te kontrolere i vidim da kod njih nisu nešto naročito skupi. Ukupna cijena 55USD + 60USD za dostavu. Platim sve to...

Status pošiljke je nekoliko dana bio "waiting bla bla", lova skinuta sa Payoneer-a, na mail ne odgovaraju ni nakon 2 maila... Nakon 15 dana vrate pare nazad na karticu što mi je dalo znak da ili nemaju te dijelove ili ne žele da šalju u BIH.

No danas (preko 2 mjeseca zakašnjenja) stiže "Invoice" sa mojom firmom kao naručiocem i roba je već na pola puta... Bolje da ne pomišljam šta će biti kada dođe na carinu.. Niti je moja firma poručila te dijelove, niti je platila, a jednom kad uđe u mašinu ko zna šta će biti...

Vjerujem da će za koji dan povući pare ponovo (ako to uopšte mogu)... Sad sam im j**** majku majčinu...

Da ne pričam što sam dijelove poručio na 20 drugih strana...