Pogledajte određenu poruku
Staro 11. 09. 2010.   #15
Gargoyle
old school
Professional
 
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Poruke: 372
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
Gargoyle će postati "faca" uskoro
Default

Žao mi je ali ja jednostavno (više) nisam tako optimističan. Naravno ko ima resurse i volju, samo napred, neka pomaže državi. Mene država nizašta nikada ne pita, ako nešto i pita, kad dobije odgovor, ništa se nikada ne reši. Ali me SAD za ovo pita, i SAD će se nešto rešiti. Do sada nije, ali SADA hoće. Hajde da pričamo, da ne bi nešto radili. Meni je sve ovo teška demagogija i umesto novih i novih radnih grupa, okruglih stolova, projekata, kampanja za promociju Srbije, i sl. ajde neka me ta država jednog dana obraduje sa informacijom da je nešto actually rešeno. Dok sam živ, ako je moguće.

Što se tiče odliva kapitala, to jeste tačno. Stisli su se i ne daju da se odlije 10 eur. Do juče nisi mogao da šalješ western. Sad možeš, opet to nije biznis usluga, zato sad i može. Za sve živo što plaćam mi treba faktura. Paypal u okruženju (npr.) u Bosni može, kod nas ne može.

Evo primera radi učestvovao sam u Sveobuhvatnoj Reformi Propisa, podneo popunjene one formulare, konkretno u vezi deviznog poslovanja. Danas, godinu dana posle, kontrolnik nije ukinut, obaveštavanje deviznog inspektorata nije ukinuto. E pa molim, i drugi put. Tu smo da pomognemo, a vi ćete već videti kada i da li ćete uopšte da radite svoj posao. Tako da toliko od mene što se tiče pomaganja državi. Ja lično jednostavno ne verujem više, i ne želim više da slušam priče, prođe mi život. Sedite i uradite nešto.
Gargoyle je offline   Odgovorite uz citat
"Hvala" Gargoyle za poruku: