Pogledajte određenu poruku
Staro 20. 09. 2010.   #52
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Kada su pravili tuneli u Brooklinu, negde tamo 30-ih godina prošlog, podigla se velika frka oko toga da li je potrebno da tunel ima 8 traka (ne držite me za reč da li je 8 ili 12 traka, pričam po sećanju), nema dovoljno saobraćaja i to je obično gubljenje resursa. Vrlo brzo se ispostavilo da je tih 8 traka baš prava mera za ono što je usledilo - veliki porast saobraćaja, i da je bilo manje traka, verovatno bi morao da se gradi još jedan tunel a tada bi troškovi i resursi bili trostruko veći.

Šta hoću da kažem? Ne možeš očekivati da se razvije eTrgovina pa onda da se donosi regulativa. To je "previše daleko" jer je tu sve mutno i niko se ne upušta ozbiljno u to, da je to regulisano kako treba to "previše daleko" može da bude već sutra.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat