Ne mogu da prepoznam kuda je otisla ova tema. Da li pričamo o B92 kao informativnoj kući, da li pričamo o njihovom web sajtu, da li pričamo i medijima u Srbiji ili pričamo o politici generalno. Meni ne smeta ništa od toga, nego hajde da onda promenimo naslov teme ili nešto.
Ja sam 4 puta komentarisao do sada i 3 puta su mi objavljeni komentari, sva 4 puta sam ih kritikovao (u principu retko ostavim "poruku podrške širom srbije"

već komentarišem kada kritikujem). Međutim, stvarno ono kada se vidi, zvuči kao dnevnik RTS-a kada je pok. Milošević dobijao "telegrame podrške iz svih krajeva Srbije".
Malo mi smeta i ta kvazi-sub-urban kultura koje se toliko grčevito drže, i dok ne "odrastu" nikada neće biti velika info-kuća. Iskreno, liče mi na nekog 15-ogodišnjaka koji, kao i svi u njegovom dobu, misli da je totalnu drugačiji od drugih, da je rođen da promeni svet i da se ceo svet vrti oko njega. A onda odlazi u ekstreme i postaje ekscentrik pokušavajući da pokaže drugima da je poseban. Svi smo bili u toj fazi, samo neki nikada ne izađu iz nje. B92 još nije izašao i njima nikako ne odgovara da nema Miloševića - jednostavno se ne snalaze najbolje.
A što se tiče b92.net slažem se da je totalno konfuzan i prosečnom čoveku je teško da nađe bilo šta što nema link na naslovnoj strani.