Pogledajte određenu poruku
Staro 06. 10. 2010.   #24
Gargoyle
old school
Professional
 
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Poruke: 372
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
Gargoyle će postati "faca" uskoro
Default

Evo ja da pohvalim Intesu

A sad ozbiljno. Takodje koristim Intesu (ex Delta) još od 2000. godine ako ne i od ranije, i privatno i poslovno, i generalno sve funkcioniše OK i nisam imao značajnijih problema. Desi se ponekad da ne prođe neki nalog ili ne stigne neki izvod na email, i slični manji problemi, ali sam to sve rešavao u najkraćem roku pozivom na onaj njihov hotline ili emailom. Generalno mogu reći da sve radi odlično. Takođe odgovaraju na svaki email i sva pitanja, i to najkasnije narednog radnog dana. Koristim privatno i Visa Internet karticu, i do sada je svuda prošla gde god sam nešto plaćao. Takvo je moje iskustvo.

Mane.
1) FX Client koji defacto jeste trash. I dan danas moram da izađem/uđem da bih potpisao nalog.
2) Web e-banking zahteva Internet Explorer.

Ali i pored navedenog ovo sve radi, odnosno završava posao. Znači nalozi poslati preko fx clienta se procesiraju u roku od par minuta do možda sat vremena koliko sam najduže čekao. Nikakvih problema.

Možda bi ste vi koji niste zadovoljni Intesom mogli da navedete konkretne prednosti koje imate kod drugih banaka u odnosu na ove mane kod Intese? Znači koji e-banking imate? Halcom (i on je dostupan kod Intese)? Nešto treće (jel postoji uopšte)? Ili imate neki bolji web interfejs? Dodatno, kakve ste druge probleme pri poslovanju imali kod Intese?

Poslednja izmena od Gargoyle : 06. 10. 2010. u 23:18.
Gargoyle je offline   Odgovorite uz citat