Pogledajte određenu poruku
Staro 20. 10. 2010.   #41
ivanhoe
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
 
Avatar ivanhoe
 
Datum učlanjenja: 18.10.2005
Lokacija: Bgd
Poruke: 5.320
Hvala: 104
2.344 "Hvala" u 583 poruka
ivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svima
Pošaljite poruku preko Skype™ za ivanhoe
Default

@vidak: dvolicje? strateski resurs? Prvo uhapse ljude koji reklamiraju sajtove, zatim uhape tehnicku podrsku? Gde ti tu vidis zastitu interesa ili neki boljitak za drzavu? Sta ce sad drzava da radi, da pruza support stranim kazinima? Ili ce mozda da se bavi affiliate marketingom, jel to taj resurs koji stite?

Drzava ovim ne dobija apsolutno nista, a pri tome gubi pare od poreza, radna mesta, i najbitnije, gubi ugled i poverenje stranih investitora. A i ne radi se "prvi put u istoriji", nego opet i opet iznova drzava vuce populisticke i besmislene poteze, jer je neko nekom naredio da mora da uradi nesto, bilo sta, da bi ispunili kvote efikasnosti kod sefova...

a istovremo ti Lutrija Srbija krsi zakon tako sto organizuje vise izvlacenja od zakonom propisanog broja, novine pisu i nikom nista, kaze direktor Lutrije: "Stvarnost je prerasla zakon" i to je to... tako je i Saric mogao da kaze "Ljudi vole da se gudriraju, stvarnost je prerasla zakon".

Mislim da naprosto nisi udubio u celu pricu, pa o dogadjajima sudis na osnovu bombasticnih naslova u novinama i saopstenjima policije, a ne cinjenicama navedenim ovde.
__________________
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done.
ivanhoe je offline   Odgovorite uz citat