Pogledajte određenu poruku
Staro 20. 10. 2010.   #45
vidak
Banned
Expert
 
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Poruke: 458
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
vidak is on a distinguished road
Default

@ppavlovic pa teško da je tako... moj stav je da su sadašnji vlastodršci generalno i pojedinačno zaista loši ali i da postoje akcije države kao što su "Atlantida", "Morava" ili oduzimanje imovine porodici koja je isisavala državne resurse a koje su odlične i to treba podržati.

@ivanhoe ... ljudska sklonost kockanju je državni (strateški) resurs i država treba da ga štiti tako što će novac preusmeravati u svoje tokove. U tvom postu imaš kontadiktornost kada kažeš: "Drzava ovim ne dobija apsolutno nista, a pri tome gubi pare od poreza, radna mesta" i "a istovremo ti Lutrija Srbija krsi zakon tako sto organizuje vise izvlacenja od zakonom propisanog broja". Pa naravno da će država tako da se ponaša. To se u ekonomiji zove "učešće u dohotku potrošača" i prava bi grehota bila da novac iz raspoloživog dohotka odlazi ka kojekakvih inostranim proizvodima široke potrošnje a time i van granica ove zemlje kada može da se putem Lutrije preusmeri u državni budžet.

Nego... ima jedan aspekt koji se provlači kroz većinu postova a vezan je za učešće države u Internet aktivnostima pa ću pokrenuti temu pod nazivom Budućnost Interneta...
vidak je offline   Odgovorite uz citat