Pogledajte određenu poruku
Staro 19. 03. 2006.   #26
mungos
Knowledge base
Wrote a book
 
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Poruke: 1.123
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
mungos is on a distinguished roadmungos is on a distinguished roadmungos is on a distinguished roadmungos is on a distinguished road
Default

Citat:
bluesman:
O čemu pričaju sa devojkom? O RSS feed? Poslednji put kada sam proverio, to ni malo ne uzbuđuje sagovornice. Kladim se da i one, ako ne znaju ko je Ognjen Koroman, znaju bar ko je David Backham. Ali, hajde da ne kvarim temu.
Ma, blues i ti si otišao sad u drugu krajnost koja je u stvari mainstreem. Ček, oću da pričam sa ribama o Backhamu: da se ložim zajedno s njima na njega ili da naravski pričam kako je brendirana *****čina i papučar )
Mislim, i jedna i druga solucija je kliše. Ili pak standardne žvake za loženje kao skršio sam 300E u subotu za veče, ili igrao sam keca na Betis ovaj vikend i pao na kladionici... Ili priče što tvoja generacija obavezno priča: sjedimo mi u bašti hotela u Dubrovniku negdje tamo 1989... ;-)

Uglavnom, mislim da svako ima neke svoje ortake sa kojima nađe zajedničke teme, pogotovo neko od 20+ godina, negdje pročitah da je prosječnom čovjeku (američko istraživanje) potrebno 22 godine da upozna dovoljan broj ljudi da bi za sebe mogao da izabere one prave.

Ali sa druge strana, priroda bilo kakvog posla koji traži neki najminimalniji stepen komunikacije sa ljudima podrazumijeva poznavanja širokog spektra tema iz opšte (ne)kulture i bez takvog know-how je nemoguće ostvariti bilo šta, znači obavezno praćenje šta se to dešava u svijetu i kod nas. Da možeš u adekvatnom trenutku da prokomentarišeš da Seka Aleksić ima dobru sisu, da se Ronaldinjo s njima igra ko sa djecom i da redom levati preplaćene fudbalerčine ne skidajući osmjeh s lica, prokomentarišeš Olimpijadu, privatizaciju Pivare, Vlade Divac vs državna bagra, da uletiš sa adekvatnim političkim komentarom, a da ne uvrijediš drugu stranu i rizikuješ gubitak sklapanja deala...
mungos je offline   Odgovorite uz citat