Pogledajte određenu poruku
Staro 30. 12. 2010.   #695
Dusan Jaglicic
novi član
 
Datum učlanjenja: 30.12.2010
Poruke: 1
Hvala: 0
7 "Hvala" u 1 poruci
Dusan Jaglicic is on a distinguished road
Default

Evo konačno, posle desetak dana slobode nađoh vremena da vam se svima zahvalim na podršci. Pre svega trebalo je provesti nekoliko dana sa porodicom, zatim su usledile glavobolje oko ročišta koje je juče održano vezano za oduzimanje imovine koja je, kako tužilac navodi, proistekla iz krivičnog dela. Valjalo je prikupiti dokumentaciju vezanu za stan i račune po bankama, što u prevodu znači sate čekanja po redovima i ubeđivanja sa raznim službenicima. U međuvremenu, pošto su nam zaplenjeni svi računari, bilo je potrebno snaći se na pribavljenom računaru. Nadam se da imate razumevanja i strpljenja.

Iako su nam advokati prenosili pojedine postove i komentare sa foruma nisam ni mogao da pretpostavim koliko je ova tema uzela maha i da ste se odazvali u ovolikom broju. Sve ovo je jako značilo našim porodicama i ovaj forum je bio mesto na kojem su mogli da pronađu prave komentare i reči podrške od ljudi koji razumeju šta smo mi zapravo radili. Još jednom hvala svima i nadam se da neće biti potrebe za ovakvim akcijama podrške ubuduće.

Sve što bih još u ovom trenutku dodao bilo bi ponavljanje već onoga što je Djordje ispisao na kojesledeci.com. Prosto, nadam se da sledećeg neće biti.

S obzirom da je uzaludno nakon svega skrivati se iza dosadanjeg korisničkog imena ovo če biti moj prvi post. Doduše ni do sada nisam bio previše aktivan na forumu, ali evo prilike da se i to popravi

Još jednom hvala svima!
Dusan Jaglicic je offline   Odgovorite uz citat
7 članova zahvaljuje Dusan Jaglicic za poruku: