Bump! Evo me na SWRegu već desetak dana i prvi utisci su so-so.
- Interfejs solidan ali naporan za više od 30-40 proizvoda - mi ih imamo skoro 300 i to se prostire na 14 strana a search NE POSTOJI
- Prodaja POVEĆANA za cca 30% u odnosu na prosek sa Regsoftom, videćemo tek da li je slučajnost (uzorak je premali) ili će tako da nastavi
- Fee je zaista mali, ispod 3% plus dolar po prodaji. Regsoft je suma sumarum uzimao preko 10%. Da sačekamo ipak prvi wire transfer i evenutalna neprijatna iznenađenja. Do tada su ovi najpovoljniji, ubedljivo!
- Support izgleda da samo forwarduje pitanja kupaca. Sweet :/
- Paypal narudžbe prolaze bolje nego na Regsoftu (tamo se zaglavljivala svaka druga), za sada imamo odnos 1:4
- Glatko distributuju reg ključeve i downloade, do sada ni jedne pritužbe
- Affiliate program samo interni, sam dodaješ webmastere i sam ih isplaćuješ, tracking primitivan - varijabla u linku. Takoreći neupotrebljivo
- Reports čudan. Moraš da klikneš na broj narudžbe da bi video šta si prodao. A inače ti pokaže gomilu drugih stvari koje te uopšte ne zanimaju. Svašta
Toliko za sada. Ako ima pitanja - izvol'te
Inače smo prvo hteli na Regnow pa na ShareIT ali nisu uspeli da nam prebace proizvode automatski na ijedan od njih tako da završismo na SWReg