Pogledajte određenu poruku
Staro 22. 03. 2011.   #6
Ivan
Psychedelictrance freak
Wrote a book
 
Avatar Ivan
 
Datum učlanjenja: 04.06.2006
Lokacija: Srbija, Beograd
Poruke: 1.008
Hvala: 325
933 "Hvala" u 34 poruka
Ivan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoro
Pošaljite poruku preko Skype™ za Ivan
Default

Citat:
Originalno napisao ivanhoe
Sta ovo znaci? Ispod je slika servera, jel se to misli na open-source projekte ili na sta?
Konkretno na razne web widgete, analytics i sl. Ono sto se ucitava sa udaljenih servisa nad kojima nemamo kontrolu.

Citat:
U svakom slucaju, mislim da vam nije dobar pristup sa svom tom "misterioznoscu"... ne navodis ni jedan konkretni primer, cak ni spisak banaka koje su testirane, kako su testirane, zapravo, za svaku pojedinu tvrdnju mi treba da ti verujemo na rec da je to bas tako... nije frka ja verujem, ali zasto bi ti verovao neko ko te ne poznaje? Morate neke konkretne podatke da navedete da bi ovo bio teaser, ovako je samo gomila nekakvih grafika koji su mozda tacni, a mozda ste se jedno vece naduvali i nacrtali ih u Photoshopu...
Nema misterije, jednostavno kako nijedna strana ne bi bila ugrozena a da ipak dodjemo do nekih bitnih podataka za javnost, prilikom objavljivanja dolazi do selekcije informacija. Konkretno nema povezanosti izmedju konkretne web lokacije i propusta.

Spisak banaka je naveden u dokumentu kao link na: http://www.ubs-asb.com/Default.aspx?tabid=567. Metodi su takodje opisani (prilozen je link): (http://netsec.rs/UserFiles/File/Test...0tehnikama.pdf i info da je utroseno po 10 min za svaku lokaciju.

Kakve konkretne podatke bi tacno zeleo da vidis a da ne pritom ne ugorzavaju bezbednost (korisnika,davalaca usluga,istrazivaca,...) ni sa jedne strane ?
Ivan je offline   Odgovorite uz citat
"Hvala" Ivan za poruku: