Citat:
Originalno napisao nn.nn
Nemam ja šta mnogo da zamerim tom Dellu, osim što nije moj.  Koliko bi te to izašlo, ako nije tajna?
|
Nije tajna, sto bi bila... To bi izaslo oko 140.000 RSD-150.000 RSD.
Citat:
Originalno napisao nn.nn
No, što se tiče Lenova, bio sam i ja prilično skeptičan otkad nisu više IBM, ali su uspeli da me razuvere. Moje ograničeno iskustvo sa njima je da lepo rade i teško se kvare. To uverenje potkrepljuju i neke analize na koje sam naleteo i koje kažu da je Lenovo najpouzdaniji brend (US).
|
Pa i meni je manje-vise to sto nisu IBM. Ovo da su najpouzdaniji u USA nisam znao.
Citat:
Originalno napisao nn.nn
Ima ljudi koji obraćaju pažnju na dizajn računara, ali ja ne volim šarene laptopove, jedino mi je bitno da radi to zbog čega je kupljen i da je pouzdan. A ostalo, koliko para, toliko muzike. Lažem, bitna mi je tastatura i nešto manje monitor, tu nema kompromisa. Naravno, osim ako su pare u pitanju. 
|
Pa i vecini su naravno to bitne stvari. Tastatura, monitor, baterija, stabilnost, pouzdanost, kvalitet izrade. Cisto sumnjam da neko voli plastiku koja se ugiba i krcka, posle par meseci koriscenja. E a pare ... nekada stoji i ono, da merak nema cenu

.
Citat:
Originalno napisao nn.nn
Nego, javi kako si prošao, šta god da izabereš. Ja takođe teram Linux, pa me ta vrsta iskustva najviše zanima.
|
Pa kada budem definitivno odlucio i pazario, utiske sigurno javljam.