![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Vidim da je Dragan redizajnirao http://dnevnikeklektika.com/ ne znam jel ovo nesto sveze, posto nisam dugo proveravao sajt, ali sam se bas prijatno iznenadio...
Dragane, fenomenalno izgleda.. svaka cast, respect !!! ![]()
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pogledah i osim gornjeg desnog dela koji je u odnosu na ostatak sajta "traljav" sve ostalo je vise nego odlično. Napokon je neko napravio hover-e koji imaju smisla. Najviše mi se sviđa hover na delu ispod fotke iznad pretrage. Ja inače mrzim one ogromne tagove na "trenutnih top 50" ali si i to učinio da igleda ok.
Dakle, čista desetka za CSS, ne sećam se kada sam to poslednji put rekao. Što bi moj "heroj" rekao "RESPEK!"
![]() |
#3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Mnostvo teksta, linkova i po neka slika, sve upakovano na vrlo pametan i lep nacin; bitne stvari upadaju u oci... Thumbs up!
![]()
![]() |
#4 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() jako lepo. good work
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Bravo Dragane, jako lijepo!
Samo par sitnica: Kada u FF kliknes (slucajno ![]() U IE7 B2 (vrlo vjerovatno je do IE ![]() Nista bitno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() popularni ovi footeri ...i boje
![]()
![]() |
#7 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() @ svi:
Hvala mnogo na kritikama ljudi, stvarno mi znači. @zira: To "ponašanje" Fx-a je da kažem -- "prirodno", tj. uvek se dešava kada koristiš floatove. (Barem meni. Možda ja ne radim nešto kao treba, ali srećem se sa tim često.) Za IE7 nisam ni proveravao, IE6 je imao dovoljno svojih problema sa hasLayout i PNG nijansama pa sam tu stao za sada. Kao što možeš primetiti IE6 ni ne dobija taj "zapamti me" checkbox jer ne ume da ga pozicionira, za sada, tačnije ignoriše position:relative od formulara i kao što ti i kažeš -- baci ga na dno stranice. Nadam se da ću te male stvarčice ispraviti uskoro. @ Denis: Jel to misliš u negativnom smislu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja sam skoro kont'o o tim footerima, ajde Powazek je to uveo u trend i razmišljam u stvari zašto su oni dobri. Kako interfejsi postoju sve glomazniji i pretrpaniji, onda čovjek brzim skrolovanjem proleti kroz tu šumu do dna gdje malo zastane, odahne, pribere se i onda na miru odozdo sa dna razmišlja i gleda kuda bi mogao dalje i šta tačno da vidi... To je prava svrha ovih mega footera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: @Dragan: eh, sad sam tek primetio, fali ti jedno M u Erich Fromm
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prebacivanje sajta u neki open source CMS | vlajkson | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 25. 10. 2010. 14:19 |
Da li znate neki Password Manager | f14Tr0n | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 30. 07. 2008. 14:34 |
cudni neki google oglasi | ivanhoe | Marketing i SEO | 5 | 28. 05. 2007. 15:32 |
Chat sa ljudima koji uce neki jezik | djoca | Linkovi | 4 | 26. 11. 2006. 11:22 |
Neki novi klinci ... {hakeri} | Mr.Paja | Opušteno | 19 | 07. 08. 2006. 19:08 |