![]() |
#1 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Nedavno sam napravio blog na engleskom, na adresi www.draganvaragic.com/blog. Verzija na srpskom jeziku postoji od mnogo ranije i ima PR 5, kao i redirekt adresa blog.draganvaragic.com. Kako sam namestio sistem, sada mi ovaj pod-domen ide na novi blog (čiji je PR 0), ali pod-domen i dalje ima PR 5.
Nadam se da će mi ovaj PR pomoći malo u promociji dok se ne promeni na pravi status ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Izgleda da je u modi prebacivanje na engleski
![]() Ja sam pre nekoliko dana startovao englesku verziju bloga na http://www.dinke.net/blog/en Iskoristio sam mogucnosti Gengo word press plugin-a. Za sada sam preveo vecinu lamp related tekstova, a obzirom na interesovanje za iste u srpskoj verziji, naredne tekstove cu pisati iskljucivo na engleskom. Inace, gengo razdvaja feed-ove, tako da se mogu pratiti odvojeno engleska i srpska verzija bloga. Inace, i meni je sada PR pao na 0, valjda zato sto su se svi linkovi promenili (www.dinke.net/blog/ postaje www.dinke.net/blog/sr i www.dinke.net/blog/en). Poslednja izmena od dinke : 31. 08. 2006. u 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Wallnote interesantna to-do lista | Dzordz | Opušteno | 0 | 15. 12. 2006. 14:42 |
Interesantna statistika - plaćanje kreditnom karticom | bluesman | e-Business | 2 | 28. 09. 2005. 13:42 |