![]() |
#1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Da li imate problema da se ulogujete na Google servise (konkretno AdSense i Analytics)? Meni čas radi, čas ne radi (više ne radi nego što radi). Koristim Firefox 2.0 RC1 pa da nije do toga. Doduše, ni IE6 se ne ponaša mnogo srećnije.
![]() |
#2 |
expert
Grand Master
|
![]() kod mene radi login
FF1.5 i IE6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Expert
|
![]() meni nekad na /analytics nece prikaze login formu, samo tako prazan okvir ostane, ali problema sa neuspjesnim logovanjem - nemam. FF 1.5
![]() |
#4 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja sam već pomislio da SBB nešto brlja pošto mi i IE i FF pucaju. Opera radi...
![]() |
#5 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Mene moja FF 2.0 beta zeza generalno.
![]()
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() vala dok ne izbace final
![]()
![]() |
#7 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() FF i IE6 odlicno rade baz ikakvih problema Adsense i analitic, osim kada je neki problem sa google, ali u tim situacijama prikazu stranu sa obavestenjem gde se izvinjavaju.
Neznam sa SBB da li on kosetioce salj kroz proxy to moze da bude problem sa osvezavanjem. Poslednja izmena od Baic : 30. 11. 2006. u 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() E gluposti. Ne prikazuje mi se login forma. Kad disableujem cookies prikaže se forma, ulogujem se, sve po redu. Doduše, onda vidim samo AdSanse index ali i to je to dovoljno. Kad enableujem cookije opet puca...
Btw, i Opera je počela da brlja odmah nakon što je pokupila cookie ![]()
![]() |
#9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja se na adsense logujem svakih 15 minuta (krajnje neuroticno, znam), a i na Analytics prilicno cesto, i radi mi super u FF1.5.0.7
Mozda je ipak u pitanju to sto vozis release candidate...ipak je RC samo lep nacin da se napise da software ima jos bagova...
![]() |
#10 |
expert
Grand Master
|
![]() ^ instaliraj adsense notifier extension za FF
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
WP dashboard login problemi | acca | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 04. 10. 2010. 17:51 |
best practice za login | ivanhoe | PHP | 1 | 17. 02. 2008. 20:26 |
clearBox i login forma | Mitrović Srđan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 13. 02. 2008. 22:05 |
Login i "pracenje" korisnika | zeljic | Sva početnička pitanja | 3 | 02. 09. 2007. 15:46 |