Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
|
![]() Rok prijave za licencu RATEL-a za obavljanje Internet usluga istice 15. decembra. Interesuje me, posto na listi ne vidim niti jednu firmu koja omogucava samo usluge HOSTINGA, kakav je slucaj s takvim firmama?? da li i mi treba da placamo 85.000 din?
Drugo, sta je s firmama koje samo preprodaju vreme drugih provajdera?
![]() |
#2 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ma jok, interesuje ih samo pristup Internetu.
![]() |
#3 |
član
Na probnom radu
|
![]() nisam bas siguran, u okviru prijave naveden je primer "drzanje korisnickih prezentacija"...
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() to je jedan servis od provajdera ... .nije to hosting
![]() |
#5 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 09.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Juče sam pričao i telefonom sa njima. Žena koja je zvanično zadužena za prijave je na bolovanju. Što se tiče hostinga još uvek nemaju zvaničan stav - a ostalo im je još 3 dana do kraja roka za prijave.
Hosting jeste jedna vrsta usluga ali ja ne znam da igde u svetu neko traži licencu za ovo. I šta će država dati nekome zauzvrat za tu cifru. Inače minimalna cifra je 50.000 dinara. I drugo šta će sa serverima koji su zakupljeni u inostranstvu ? Naložiće Telekomu da prekinu linije :-) Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
član
Na probnom radu
|
![]() Dulem, potvrdjujem 100% tvoju pricu. Danas mi se javila ljubazna zena iz RATEL-a, i rekla da putem faxa posaljemo nase pitanje (sta ce biti sa firmama koje se samo bave hostingom), objasnimo situaciju (ukoliko imamo neku partnersku situaciju sa stranim firmama) i to je to. Ovo moramo da ucinimo cisto zbog evidencije, a da RATEL jos nema jasan stav o ovome.
Potpuno si u pravu, zaista ne znam kako bi RATEL mogao da utice da firme sa takvim statusom. Nastavljamo da cutimo i radimo... ![]()
![]() |
#7 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 09.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Još kad bi neko postovao ovde neki template za prijavu ratelu ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
pitanje u vezi marketinga | bocko | Marketing i SEO | 14 | 11. 04. 2010. 10:32 |
Pitanje u vezi poreza za građane | zoki | e-Business | 40 | 05. 03. 2010. 17:48 |
Pitanje u vezi apache log-a | twix | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 5 | 10. 09. 2007. 02:47 |
Preporuka/pitanje u vezi monitora | BrainDamage | Hardware | 10 | 27. 05. 2007. 21:37 |
Pitanje u vezi ASP.NET | celawi | Programiranje | 2 | 11. 10. 2006. 19:48 |