|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Evo jos jednog primera kako se pravi biznis kod nas. Znaci sjajno...sta mi se jutros desilo.
Istekla mi licenca za NOD32, i ja uredno okrenem Extreme (www.extreme.co.yu) posto su oni ovlasceni prodavac za Srbiju. Kazem tetki na telefonu da mi je istekla licenca i da ocu da obnovim i krene njeno objasnjavanje procedure: Poslacu vam predracun mejlom, pa vi uplatite u posti/banci, pa kad se to pojavi kod nas na izvodu, poslacemo zahtev za obnovom korisnickog naloga (??!?) i treba da protekne dva radna dana i dobicete novo korisnicko ime i sifru. Ja se prevrnuo. Reko - pa ja treba da cekam PET DANA da mi obnovite faken licencu!?>!? Tetka smireno kaze - pa minimum tri ![]() Ali gospodjo, ovo je SOFTVER, da li postoji nacin da ja platim bilo kako, karticom, nebitno, samo da mi aktivirate licencu momentalno, danas, bilokako?!? Gospodja ce na to - pa mozda i postoji, ali ja za to ne znam ![]() Sta reci... i zasto ja posle da ne odem na warez, sta me boli k****... Pa necu valjda da se jurim po redovima u posti i uplatnicama, i cekam pet dana da bi mi obnovili licencu. Da su ameri ovako valjali sofver, dot-kom se NIKAD ne bi dogodio...Jadna zemljo... |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako se pravi buzz? B92 + Limundo + 05. oktobar | Nikola Vavic | e-Business | 10 | 13. 10. 2007. 02:47 |
Problem sa XAMPP nakon instaliranja NOD32 | phatsa | Web aplikacije, web servisi i software | 26 | 26. 09. 2007. 18:36 |
FF 1.5 (ni rc ni prc nego pravi) | noviKorisnik | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 01. 12. 2005. 00:56 |