|
![]() |
#1 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Ovo me već neko vreme interesuje, ali nikako da studioznije pristupim problemu (čitao, znam istoriju, ali me opet buni).
Kako u PHP-u pravilno implementirati DST (Daylight Saving Time)? date('I') vraća da li je datum u DST ili ne. Iz manuala: Citat:
PHP kôd:
![]() |
![]() |
#2 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Pa ovo I ti vraca serversko vrijeme, a tebi treba korisnikovo? Mislim, moze biti da je server u DST, a da korisnik nije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Expert
|
![]() ^Yep
![]()
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() a sta ce ti kasting u integer unutar IF ? Zar ne bi bilo logicnije da ga prebacis u boolean, ako vec hoces da explicitno radis cast... or am I missing the point?
![]() |
#5 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#6 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Sa wikipedije:
Citat:
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 07. 02. 2007. u 04:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Real time statistika? | f14Tr0n | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 11. 09. 2010. 21:35 |
time management logger | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 1 | 12. 06. 2010. 21:44 |
script execution time | zextra | PHP | 1 | 02. 12. 2005. 02:16 |
date() to time() | mega023 | PHP | 3 | 01. 12. 2005. 22:24 |