![]() |
#1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Sta koristite za ads managment (managment + statistika)? +/-? Sta je u trendu van Balkana?
![]() |
#2 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]()
![]() |
#3 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Sto me potseti da ga koristim na jednom sajtu... ali nisma zadovoljan njime... Skoro je nemoguce laiku objasniti kako da ga koristi... Pa cak i ljudima koji su "pismeni" je tesko da se snadju.
![]() |
#4 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Na pocetku je malo nezgodan za koriscenje ali jednom kada naucis je lako (kao uostalom i sve drugo
![]() To je ono sto sam koristio. Necu ti nabrajati ostala ad management resenja za koje znam posto ih nisam koristio a i generalno su skupi.
![]() |
#5 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Ma nisam ja problem, ja sam se navikao na OpenAds jos dok je PAN bio... namestis ga i vozi... ali je problem kad treba nekog drugog uputiti da radi sa njim... treba mu objasniti i definisati milion pojmova do kojih je 99% nelogicno i lose organizovano...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Document managment software za SOHO? | torbica | e-Business | 4 | 21. 01. 2008. 09:34 |
ref marketing softver | xippi | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 08. 03. 2007. 22:05 |
Intranet softver | zira | Web aplikacije, web servisi i software | 25 | 06. 10. 2006. 17:35 |
Help desk softver | ppavlovic | Opušteno | 9 | 22. 06. 2006. 15:05 |
Bug tracking softver | jablan | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 16. 05. 2006. 10:18 |