|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
|
![]() Pozdrav,
Probao sam integraciju stripe.com i 2checkout.com sistema, ali za prvi morate imati fizičko lice u USA, Kanada i još par zemalja, dok je ya 2chekout potreban dokaz o minimumu 500$ prometa u protekla 3 meseca. Pošto bih integrisao obvaj payment za start-up ne odgovara mi provajder koji zahteva minimum prometa. Da li znate pazment provider koji
Ttrenutno sam kontaktirsao PayMill - Nemacki provajder pa cu videti da li su oni povoljna kombinacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 28.05.2010
Hvala: 4
36 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Kako mislis? Ne verujem da sam te najbolje shvatio.
2Checkout moze da ti prebaci gde god zelis priliv, i nema pitanja koliki ti je promet. Ako ti treba za softver, pogledaj bolje Digital River servise (ShareIt ili SwReg predlazem) a ako nije softver u pitanju vec usluge onda jedino 2Checkout imam na umu ![]() ![]() Ali sto se tice povezivanja sa Payoneer-om... opet za koji tip prozivoda?
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
|
![]() Meni su poslali iz 2chekcout email u kome mi traže dokument kao dokaz da sam imao promet veci od 500$.
Prodaja softvera ili SaaS mesecni fee. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 28.05.2010
36 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Softver/SaaS mozes i preko ShareIt/SwReg-a da prodajes i sve radi super sa Srbijom (da se ne poveruje
![]() Meni nisu trazili nista na 2Co ![]()
"Hvala" alfaunits za poruku: |
![]() |
#5 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
25 "Hvala" u 22 poruka
![]() |
![]() Da li si pogledao Plimus ? Koliko znam nemaju uslove, a pored wire opcije imaju i neku njihovu karticu koju mozes da uzmes.
"Hvala" razno za poruku: |
![]() |
#6 |
NosceTeIpsum
Qualified
|
![]()
"Hvala" f14Tr0n za poruku: |
![]() |
#7 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Pored gore navedenih, dobro radi i www.avangate.com
Isto imaju Payoneer integraciju. Jedina mana za one koji imaju mali promet je što imaju obaveznu rezervu nekih stotinjak $ za potencijalni chargeback. Trenutno koristim i njega i ShareIt i sa oba imam dobra iskustva. |
![]() |
![]() |
"Hvala" Gruja za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|