|
![]() |
#1 | |
A joint a day
Master
|
![]() Teško da je za e-Business, pa da postavim ovde. Ako je za drugo mesto - premestite.
Dakle, dobih ovakav mail Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Jeste za e-busines, ali onu "dark side"
![]() ![]() Zbog takvih smo na svim black-lists u svetu, a veruj mi ako lik hoce da prevari te ljude, prevarice i tebe.
![]() |
#3 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hmm predlozi? Pa, možeš da pozoveš policiju, mada sumnjam da će skapirati šta je ovaj nesrećnik zgrešio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Klasican scum. A sta podrazumevas pod predlozima? Misljenje da li da se hvatas u kolo sa njim ili kako da sprecis prevaru te vrste?? Ovo drugo ti je corav posao - ni prvi ni poslednji, a za prvo... Pa, cuo sam da ta sema funkcionise...
![]() |
#5 |
A joint a day
Master
|
![]() Pa, hteo sam da pitam kako vi reagujete na predloge sličnog tipa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Nisam zainteresovan - tako ja reagujem..
![]() |
#7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() sa takvim stvarima mozes da postanes medijska zvezda i pojavis se u novinama u clanku koji pocinje sa : "Koordiniranom akcijom FBI i MUP Srbije ..." :P
A i nije taj lik lud sto zeli da mu neko drugi digne server i skuplja logove...ako se nesto desi on ce lepo da kaze da te ne poznaje...
![]() |
#8 |
A joint a day
Master
|
![]() O.K. pročitao, shvatio, prihvatio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je na pomolu relaksacija pravnog okvira koji onemogućava dolazak PayPall-a? | vidak | e-Business | 4 | 01. 12. 2010. 11:34 |