|
Programiranje Java, Perl, VB, ASP, .NET, C, C++, Pascal, Delphi Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Da li je neko radio skript koji kroz web interfejs omogucava da se kreira poddomen na izabranom domenu? Treba mi neko resenje za jedan mali nekomercijalni projekat.
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() sa mod_rewrite odradi rewrite svih subdomena na tvoj index.php, a onda u php-u napravi logiku koja ti treba..
![]() |
#3 | |
omladinac
Certified
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
expert
Grand Master
|
![]() mozda je najbolje uraditi sa mod_rewrite da ako koristis subdomen ja.domen.com, server daje sledece:
/public_html/*poddomenovo_ime* (u ovom slucaju: /public_html/ja) t.j. jednom podesis i pose samo kreirash foldere ovo je lakse od ivanove verzije za one koji ne bi da pisu logiku u php fajlu ne koristim ovo gore, ali trebalo bi da radi |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kreiranje forme za reload-om | ljtruba | Sva početnička pitanja | 10 | 25. 03. 2010. 14:11 |
Kako zabraniti indeksiranje poddomena | Miroslav | Marketing i SEO | 1 | 07. 10. 2008. 12:42 |
Kreiranje poddomena | Mr.Paja | Regular expression i htaccess | 7 | 14. 02. 2007. 15:49 |
Kreiranje CHM fajla ? | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 9 | 07. 12. 2006. 07:42 |
kreiranje subdomene | dee | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 14 | 26. 09. 2006. 19:49 |