Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
01. 05. 2008. | #1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
NYSE data feed provideri
Interesuje me da li je neko od vas radio sa NYSE, tj da li je radio sa nekim data feed provajderom. Ono što mi treba je istorijska vrednost, tj što više podataka u vezi S&P 500.
Znam da ovakve neke informacije ne mogu da idu javno u publiku, znam da postoji Google finance api, ali on ne daje istoriski presek same akcije, te ako je neko radio i ima da preporuči kompaniju koja nudi paket ( čak i ako je FIX protokol ) ... bilo bi lepo update : nasao sam jedan simpatican ... www.xignite.com
Do not ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive Poslednja izmena od nixa : 01. 05. 2008. u 14:10. |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Time data type - Oracle | Bozha | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 4 | 18. 04. 2009. 10:39 |
Feedburner feed, Google Reader i Untitled subscription kao naziv feed-a | kwisko | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 29. 05. 2008. 16:33 |
Studija First Data o bankarskim zloupotrebama u Evropi | Dragan Varagić | e-Business | 4 | 22. 04. 2007. 20:38 |
razliciti data-centri | dee | Marketing i SEO | 12 | 19. 11. 2006. 19:33 |
Protect your POST form data! | dinke | Opušteno | 6 | 25. 09. 2005. 20:55 |